Producten

ReKo houtbewerkingsgereedschappen bv levert alles wat er in de timmerindustrie te vinden is. Wij ontwerpen voor de houtbewerkingsmachines de freeskoppen en leveren daarbij de gereedschappen. Deze worden met uiterste precisie vervaardigd volgens de Europese Veiligheidsnorm 847-1.

Naast het zelf ontwerpen van de freeskoppen hebben wij ook een standaard assortiment. Dit assortiment bestaat onder andere uit:
- omkeermessen;
- zagen;
- boren;
- profielmessen;
- schaafmessen;
- spiraalfrezen;
- bovenfrezen;
- kantenbrekers;
- freesmessen;
- groefmessen.

Sinds kort beschikken we ook over een profielslijpmachine. Heeft U dus een sierlijst nodig of een weldorpel, dan kunnen wij deze exact vervaardigen naar de wensen van de klant.

Tevens kunnen we bij de omkeermessen ook afwijkende lengtematen snel leveren. Met ons afkortmachine kunnen we daardoor zeer snel de gewenste lengte leveren. Ook kan het afkortmachine in een hoek slijpen, waardoor de speciaal gemaakt fasemessen hierdoor geen enkel probleem zijn.

Kortom, alles wat er in de timmerwereld te vinden is. Door onze snelle service zullen wij ervoor zorgen dat de werkvloer bij U draaiende blijft. Dit mede door onze "rijdende" voorraad.